GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny dagligvarubutik i Borås

Foodora är kanske mest känt som ett hemleveransföretag inom mat och levererar från 85 restauranger i Borås. Nu öppnar de en dagligvarubutik i centrala stan.
Borås • Publicerad 26 november 2021
Uppackning inför butikens öppning på fredagen.
Uppackning inför butikens öppning på fredagen.Foto: Anne Engström

Butiken i Borås är det senaste tillskottet i företagets butiksnät. Runtom i Sverige finns nu 18 butiker vid namn Foodora market. Den första öppnade i Stockhom i september 2020.

Butikerna är uppbyggda efter vilka varor som säljs mest och en plockning av två matkassar tar i genomsnitt tre minuter.

Vid lunchtid på fredagen öppnade butiken i Borås. Butiken ligger på Källegatan.

Konceptet är enkelt. Genom företagets hemsida eller genom appen kan kunden beställa sina varor och få varorna hemkörda till sig. I framtiden kan kunderna själva gå till butiken och hämta sina färdigplockade kassar.

– Det är inte meningen att kunderna ska gå in i butiken och plocka själva. Det jobbet gör vi åt dem så att de sparar tid, säger Sofia Gunnmo, Q-handelschef på Foodora, till BT.

Black Week-erbjudande

Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås? Just nu kan du köpa Digital Bas i fem veckor för endast fem kronor.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.