GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny bussbiljett ska underlätta för hemmajobbare

     Under pandemin blev det vanligare att jobba hemifrån. Nu börjar folk återgå till sina arbetsplatser, men kombinerar med hemmajobb. Västtrafik agerar med att lansera ett nytt flexibelt månadskort.
     Borås • Publicerad 13 oktober 2021
     Arkivbild på Borås Resecentrum.
     Arkivbild på Borås Resecentrum.
     Foto: Johan Valkonen

     Den flexibla biljetten som Västtrafik lanserar ska fungera som ett månadskort. Man kan använda kortet tio av trettio dagar och när en resa registrerats får man åka ett obegränsat antal gånger inom 24 timmar.

     Lanseringen av kortet har ännu inget exakt datum, men enligt Västtrafik lär det bli någon gång under november månad.

     Det föreslagna priset för det flexibla månadskortet är 620 kronor för en zon, 930 kronor för två zoner och 1425 kronor för tre zoner.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.