GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nordiska Textilakademin startar en ny yrkesutbildning

Myndigheten för yrkeshögskolan beviljade en ny yrkesutbildning på Nordiska Textilakademin.
Borås • Publicerad 13 januari 2022
Christian Lundell, VD på Nordiska Textilakademin.
Christian Lundell, VD på Nordiska Textilakademin.

Skolan får beviljat att starta en helt ny två-årig YH-utbildning.

Utbildningen kommer heta Textiltekniker/Processoperatör och starta till hösten. Dessutom får skolan fortsätta med utbildningen Internationell Designer inom textil/mode/funktion. Även den startar till hösten.

– Det känns fantastiskt glädjande, både att få fortsätta vår populära designutbildning och såklart extra roligt att vi nu startar upp en ny utbildning. Vi vet att efterfrågan är stor på praktisk kompetens i branschen och jag är övertygad om att personer kommer ut i jobb direkt efter genomförd utbildning. Jag skulle vilja påstå att vi bidrar till att framtidssäkra svensk textilindustri med denna utbildning, säger Christian Lundell, VD på Nordiska Textilakademin som är ansvarig utbildningsanordnare, i ett pressmeddelande.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.