GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt mordförsök i Borås – två personer anhållna

En man i 35-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern har gripits efter ett misstänkt mordförsök vid ett bostadsområde i Borås natten till lördagen.
Borås • Publicerad 18 juni 2022 • Uppdaterad 18 juni 2022

Den utsatte personen ska ha blivit slagen med någon form av tillhyggen. Personen har förts till sjukhus men skadeläget är oklart.

Enligt BT har förhör hållits med de misstänkta personerna.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.