GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mångmiljonaffär när lägenheter säljs i nya stadsdelen

I Regementsstaden i Borås bygger Peab 110 hyreslägenheter och kommersiella lokaler som säljs till fastighetsbolaget Vatne Property AS.
Borås • Publicerad 3 december 2021
Arkivbild. Här växer den nya stadsdelen fram.
Arkivbild. Här växer den nya stadsdelen fram.

I den nya stadsdelen Regementsstaden kombineras de äldre regementshusen med moderna bostäder.

Enligt avtalet säljer Peab ett hyresrättsprojekt med 110 lägenheter till ett fastighetsvärde av 280 miljoner svenska kronor samt kommersiella lokaler till ett värde av 40 miljoner svenska kronor. Den totala ytan för de 110 lägenheterna är 6 472 kvadratmeter och beräknas stå klara under första halvan av 2024.

Peab kommer även bygga 81 bostadsrätter i området, men dessa är inte ute på marknaden ännu.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.