GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man påträffad livlös utomhus i Borås

En man påträffades livlös utomhus i Borås på torsdagseftermiddagen. Mannen fördes till Säs och tillståndet ska vara allvarligt.
Borås • Publicerad 14 januari 2022
Foto: Anton Hedberg

Mannen anträffades i närheten av Särlaskolan i Borås, vilket P4 Sjuhärad var först att berätta om.

Mannen var livlös och påträffades längsmed sidan av trottoaren. Han fördes med ambulans till sjukhus och hans tillstånd ska vara allvarligt.

Polisen var på plats och spärrade av området. Enligt förundersökningsledaren på plats fanns det ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.