GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Luciatåget i Borås blir av

     När anmälningsperioden för Borås och Sjuhäradsbygdens Lucia gick ut hade bara fyra personer anmält sitt intresse. Luciakommittén valde då att förlänga anmälningsperioden. Det hjälpte och nu har man fått ihop tillräckligt för ett luciatåg.
     Borås • Publicerad 11 oktober 2021
     Arkivbild. Det blir ett luciatåg i Borås i år, trots lågt intresse.
     Arkivbild. Det blir ett luciatåg i Borås i år, trots lågt intresse.
     Foto: Lar-Åke Green

     Det satt lång tinne, men till slut fick luciakommittén in tillräckligt många anmälningar. Under lördagen hölls en audition där deltagarna fick sjunga och sedan bli intervjuade av kommittén.

     Förra året ställdes luciatåget in på grund av pandemin vilket kan vara en anledning till att intresset var så lågt i år.

     Sex personer deltog på auditionen och på lördagseftermiddagen gav luciakommittén beskedet att alla hade fått en plats i årets luciatåg.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.