GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna fick armen bruten av personal på sjukhuset

Efter en tidigare operation fick kvinnan sin arm avbruten av misstag under ett återbesök.
Borås • Publicerad 10 augusti 2022

En kvinna i 60-årsåldern tvingades operera bort ena bröstet på grund av bröstcancer. Efter operationen blev det infekterat och i mars i år kom kvinnan på återbesök till Södra Älvsborgs sjukhus för att tömma vätska från bröstet.

Under besöket placerade sjukvårdspersonalen kvinnans arm så illa att den bröts. Sin sista tid i livet led kvinnan av smärtorna i armen. Efter hennes bortgång har familjen anmält händelsen till både patientnämnden och IVO för att få den bedömd.

Läs mer om händelsen på bt.se.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.