GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvarlevorna vid sjön fortfarande oidentifierade

Kvarlevorna som hittades i höstas vid Pickesjön är fortfarande inte identifierade. Nu ska den tekniska undersökningen gås igenom igen.
Borås • Publicerad 13 januari 2022
Arkivbild från när kvarlevorna hittades.
Arkivbild från när kvarlevorna hittades.Foto: Håkan Rosenqvist

Det har nu gått drygt tre månader sedan kvarlevorna hittades vid Pickesjön i Borås.

Enligt rättsläkarens analys är det kvarlevor från en man, som varit mellan 166-175 cm lång och haft skostorlek 36. Personen ska ha varit mellan 17 och 40 år gammal.

Men ännu har polisen inte kunnat identifiera den person vars kvarlevor hittats.

– Vi har inte mycket att gå på, säger Mats Axelsson, utredare vid polisens avdelning för grova brott, till BT.

Tidigare har man gjort sökningar mot försvunna personer i Sverige. Man har också jämfört dna-profilen mot ett register i både Sverige och utomlands, men utan resultat.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.