GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kvarlevorna som hittades vid Pickesjön är ännu inte identifierade

     Eventuella likdelar hittades i helgen vid Pikesjön. Platsen där fyndet gjordes är fortsatt avspärrad. Polisen vet ännu inte om kvarlevorna är från människa eller djur.
     Borås • Publicerad 12 oktober 2021
     Avspärrningarna runt området vid Pickesjön där kvarlevor hittades, är fortsatt uppe.
     Avspärrningarna runt området vid Pickesjön där kvarlevor hittades, är fortsatt uppe.
     Foto: Håkan Rosenqvist

     Avspärrningarna är fortfarande kvar vid platsen vid Pickesjön, där fyndet av kvarlevor gjordes under helgen. Under dagen jobbar tekniker från polisen på platsen. Samtidigt väntar polisen på att den rättsmedicinska undersökningen från helgens fynd ska bli kvar.

     Visar det sig att det handlar om djurdelar kommer utredningen att läggas ned. Men polisen kan ännu inte uttala sig om det rör sig om kvarlevor från en människar eller ett djur.

     – Vi är inte utbildade i detta och behöver anlita rätt kompetens, för vi vill inte bidra till onödiga spekulationer. Förhoppningsvis har vi ett besked i slutet av denna vecka eller i början av nästa, säger Mats Axelsson, kommissarie vid Boråspolisen, till BT.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.