Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kongresshuset blir vaccinationsmottagning

     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Arkivfoto

     När fas 4 rullar igång kommer Kongresshuset att bli till en vaccinationsmottagning.

     Detta då vårdbolaget Kry vann en upphandling om att starta vaccinationsmottagningar på fyra platser i regionen när fas 4 drar igång. Kongresshuset har kapacitet att vaccinera drygt 1 900 personer per vecka.

     – För oss på Kry känns det såklart oerhört glädjande att få vara med och vaccinera invånarna i Västra Götaland. Vi ansvarar redan idag för provtagning och smittspårning för covid-19 i regionen så vi är verkligen stolta att även ha fått i uppdrag att sköta vaccinering. Vi vill vara med och ta än mer ansvar när befolkningen fortsätter att få det efterlängtade vaccinet, säger Krys vaccinationssamordnare Maria Christoffersson, till BT.

     Läs mer på BT.