GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kommunens största arbetsgivare planerar för återgång till kontoret för sina anställda

     Borås • Publicerad 12 september 2021
     Stadshuset.
     Stadshuset.
     Foto: Anders Robertsson

     I tisdags meddelade regeringen att de den 29 september kommer att lyfta några av restriktionerna. Rekommendationen att arbeta hemifrån är en av dessa.

     Borås stad är den största arbetsgivaren i kommunen. Där arbetar man nu febrilt med att ta fram riktlinjer för hur återgången till arbete på kontoret kommer att se ut, rapporterar BT.

     – Många längtar tillbaka till arbetsplatsen, men vill inte återgå till hur det var innan pandemin. Man vill tillbaka till sitt jobb och träffa sina kollegor fysiskt, men ser samtidigt fördelar med att kunna sitta hemma och arbeta vid vissa tillfällen, säger Annica Dahlén, personalchef på Borås stad till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.