GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: Här är förändringarna i Knallelands busstrafik

Nu flyttar Knalleland på sina busshållplatser. Utöver det tillkommer det ännu en nyhet – en till hållplats.
Borås • Publicerad 21 juni 2022 • Uppdaterad 22 juni 2022
Busslinje 1 åker mot Sjöbo via Knalleland.
Busslinje 1 åker mot Sjöbo via Knalleland.

På tisdagseftermiddagen meddelade Knalleland de nya förändringarna på sitt Instagram-konto.

”Nu har busstrafiken flyttats ut till lokalgatan vid Skaraborgsvägen, vilket ger oss en lugnare miljö i Knalleland och dessutom har vi fått ytterligare en hållplats. Obs: busslinjerna vid Systembolaget påverkas inte” skriver de under ett inlägg.

Hållplatsen som läggs till ligger längre ner på samma gata, vid Ballingslöv där gamla Motorcentralen befann sig.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.