GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han är Boråsföretagets nya vd

Nu är en ny vd utsedd för Boråsföretaget Nelly. Det blir Ludvig Anderberg, tidigare chef på Mat.se, Revolutionrace samt Nelly som tar över rodret, rapporterar BT.
Borås • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 22 juni 2022
Ludvig Anderberg är ny vd för Nelly.
Ludvig Anderberg är ny vd för Nelly.Foto: Axfood, Mat.se

13 juni stod det klart att Kristina Lukes avgick som vd för Nelly, efter två år.

Nu är en ny vd utsedd i form av Ludvig Anderberg.

– Jag tycker det känns jätteinspirerande att få ta mig an detta, säger han till BT.

Senast har han arbetat som vd på Mat.se. Han är även en veteran på Nelly. Mellan åren 2015 till 2018 var han ekonomichef samt tillförordnad vd.

– Det ska givetvis bli jätteroligt att komma tillbaka till Nelly, jag har positiva känslor och minnen kring min tid där, säger Ludvig Anderberg, till BT.

Anderberg tillträder sin nya yrkesroll 22 augusti i år. Tills att han tar över är det Helena Karlinder-Östlundh som är tillförordnad vd.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.