GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kärleksbombar Borås med bilder

     Vill motbevisa Arkitekturupproret.
     Borås • Publicerad 8 augusti 2018
     Borås, arkivbild.
     Borås, arkivbild.
     Foto: Anton Hedberg

     I slutet av juli skrev Borås DLY om att Borås just nu låg på åttonde plats på Arkitekturupprorets lista på fulaste städer i Sverige. Nu har det startats en Facebookgrupp för att motbevisa dem.

     ”Dags att visa Sverige hur fint Borås har blivit senaste åren, med Sandwalls Plats, Stadsparken, Torget, Allegatan, Annelundparken och många andra underbara fina platser i vår stad”, skrivs det om Facebookgruppen ”Borås i bilder”.

     I gruppen uppmanas medlemmarna att dela fina bilder ”som visar vad du älskar med vår stads natur, byggnader och arkitektur”.

     I skrivande stund har gruppen 146 medlemmar och många har delat bilder som visar Borås från sin bästa sida.

     Anna EngströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.