GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kan fortsätta vara hala vägbanor

     Borås • Publicerad 23 november 2021
     Foto: Anton Hedberg

     Under tisdagsmorgonen var det halt på vägarna i Sjuhärad. Det fanns också risk för svart is. Under natten mot onsdagen visar SMHI:s prognos att temperaturen kan stiga till någon plusgrad, men det innebär inte att risken för halka är borta.

     – När vi pratar temperaturer är det inte direkt överförbart till vägytorna, men det kan vara lurigt. Man ska ta det väldigt försiktigt även om det är plusgrader i luften, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI till BT och tillägger:

     – I ett sånt här väderläge finns det förhållanden för att det blir halt på vägarna.

     Boråsare kan även vänta sig regn under onsdagseftermiddagen enligt SMHI:s prognos.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.