GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vattnet avstängt – akut läcka i centrum

Vattnet är avstängt på Österlånggatan 59 och Allégatan 60 på grund av en akut störning.
Borås • Publicerad 9 maj 2022 • Uppdaterad 9 maj 2022

Det är på grund av vattenledningar som läggs om i samband med ombyggnaden av Södra torget, även känt som gamla busspunkten.

– Läckan är begränsad till en fastighet och ledningen kommer lagas snabbt. Vattnet beräknas vara tillbaka inom en kvart, säger Fredrik Göransson, på Borås Energi och Miljö, till BT.

Följ händelseförloppet här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.