GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Inga storbildsskärmar på torg under EM

     Borås • Publicerad 9 juni 2021 • Uppdaterad 10 juni 2021
     Under VM-sommaren 2018 var det folkfest på gator och torg. Under årets mästerskap blir det inga storbildsskärmar på stadens torg.
     Under VM-sommaren 2018 var det folkfest på gator och torg. Under årets mästerskap blir det inga storbildsskärmar på stadens torg.
     Foto: Petter Trens

     Under VM-sommaren 2018 satte Borås stad upp storbildsskärmar på bland annat Hötorget och Stora torget. Snart börjar ett nytt mästerskap (EM), men denna gången blir det inga storbildskärmar. Annika E Andersson på Borås TME (Turism, Möten, Evenemang), som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv, förklarar varför.

     – Vi kommer inte slå upp storbildsskärmar i staden denna gången. Såklart hade vi velat det, men med tanke på pandemin kan vi inte. Vi vill inte skapa stora folksamlingar, säger hon.

     Borås Tidning har listat restauranger som visar mästerskapet. Listan hittar du här.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.