GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I NATT: Därför åkte en polishelikopter över centrala Borås

Sent under måndagsnatten åkte en polishelikopter över Hedvigsborg i Borås på grund av ett samtal kring misshandel, rapporterar BT.
Borås • Publicerad 21 juni 2022
Arkivbild på polishelikopter.
Arkivbild på polishelikopter.Foto: Staffan Lindbom

Efter att polisen i Borås fick ett samtal som rörde sig om en person som sade att den blivit misshandlad, gjordes ett sök i området kring Hedvigsborg, för att undersöka ifall det stämde.

Trots att polisen sökte med helikopter, med bilar samt till fots så uteblev något lyckat resultat. Insatsen avslutades kring klockan 23.45.

Enligt BT har polisen inte fått några mer uppgifter mer än samtalet kring den misstänkta misshandeln.

Läs mer om händelsen på BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.