GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I HÖST: Boråsaren Elin söker den stora kärleken i ”Bonde söker fru”

I det populära kärleksprogrammet kommer man få följa får-och skogsbonden Elin Sandblom från Sandhult.
Borås • Publicerad onsdag 18:00
Nu ska Elin Sandblom hitta kärleken.
Nu ska Elin Sandblom hitta kärleken.Foto: Lars-Åke Green

Elin Sandblom lämnade sitt trygga kontorsjobb för att bli lantbrukare. Nu ska hon försöka hitta kärleken. För henne är det viktigt att hennes framtida kille är beredd på att anamma hennes livsstil, men han behöver inte nödvändigtvis dela samma intressen.

– Det här är inte bara ett jobb. För mig är det en livsstil. Och i och med att jag har vuxit upp här och följt mina föräldrar så vet jag vad det handlar om, säger hon till BT.

Att vara med i programmet var inget som Elin tänkt från början.

– Det var inget som var planerat. Jag blev kontaktad av TV4 som undrade om jag ville vara med. Först var jag lite kluven och funderade om det verkligen var något för mig. Men till slut bestämde jag mig för att vara med, säger hon till tidningen.

Nästa vecka, den 28 september är det dags för premiären av den nya säsongen av ”Bonde söker fru”som drar igång i TV4.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.