GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Krock i centrala Borås – misstänkt rattfylleri

Under måndagseftermiddagen fick en kvinna i 70-årsåldern följa med för kroppsbesiktning efter en bilkrock i centrala Borås.
Borås • Publicerad 19 september 2022 • Uppdaterad 19 september 2022

Fredrik Svedemyr är presstalesperson för polisen i region väst.

– Hon är misstänkt för rattfylleri, säger han till BT.

Krocken skedde strax efter klockan två på måndagseftermiddagen vid Kyrkängsgatan i centrala Borås. Det står inte klart ifall den andra bilen stod still eller ej i samband med olyckan.

Inga personskador skedde i samband med olyckan.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.