GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Höstens praktik uteblir för niorna

     Borås • Publicerad 9 september 2021
     Genrebild skola.
     Genrebild skola.
     Foto: Filip Sjöfors

     Planen var att skicka ut de första niondeklassarna i Borås på praktik vecka 38. Men nyligen fattade grundskoleförvaltningen i Borås ett beslut om att höstens praktik skulle utebli. Beslutet kvarstår trots slopade restriktioner.

     har grundskoleförvaltningen i Borås fattat beslut om att höstens praktik kommer att utebli.

     – Jag tycker personligen inte att det finns skäl att ompröva det i dag. De lättnader som anges är inte direkt kopplade till skolverksamheten eller eleverna. Skolverksamheten behöver ha fortsatt kontakt med smittskyddsläkare och fortsätta fundera kring riktlinjer i relation till hur pandemin utvecklar sig, säger Hayne Hedin, chef för kvalitet och utveckling på grundskoleförvaltningen, till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.