GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Högstadieelever stoppades vid entrén

     Borås • Publicerad 22 februari 2021
     Engelbrektskolan i Borås.
     Engelbrektskolan i Borås.
     Foto: Anders Robertsson

     Flera högstadieskolor i Borås har stängt ned verksamheten för fysisk undervisning.

     Föräldrar och elever fick beskedet tidigt under måndagen efter att regionen tagit ett blixbesked sent under söndagskvällen.

     Det var många som missade de nya uppgifterna och gick till skolan ändå. Då fick lärare och rektorer stå vid entrédörrarna och beordra hem elever.

     – Det kändes självklart att ställa om snabbt. Om vi ska få bukt med smittan måste detta gälla från idag, säger Bosse Leskinen, rektor på Engelbrektskolan till Borås Tidning.

     Victor LaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.