GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Helgens tre tips

Restriktionerna har skärpts och evenemang och föreställningar har ställts in eller skjutits upp. Men Borås DLY har hittat ett par saker i helgen som man kan ta sig för.
Borås • Publicerad 14 januari 2022
Arkivbild. På lördag spelar Johan Möller Lekemo klassiska stycken när han inviger Caroli kyrkas flygel.
Arkivbild. På lördag spelar Johan Möller Lekemo klassiska stycken när han inviger Caroli kyrkas flygel.Foto: Curt Ylving

Blueskväll på Orangeriet

Imorgon, lördag anordnar jazz- och bluesföreningen Cookin' en härlig blueskväll på Orangeriet. ”The Nick Bastard Quartet” inleder kvällen för att sedan lämna plats åt Mats Ronander Blues, ett av Sveriges största rock- & bluesband. Hela kalaset börjar vid 18.30. Covidpass krävs.

Pianokonsert i Caroli kyrka

Konsertpianisten Johan Möller Lekemo kommer att spela klassiska stycken av Debussy, Beethoven, Liszt, Gershwin och Chopin. Mellan pianostyckena, berättar han om musiken och kompositörerna. Samtidigt invigs den nya flygeln, som skulle invigts för två år sedan, men pandemin kom i vägen. Konserten börjar klockan 15 imorgon, lördag, och det är fritt inträde.

Basketmatch

Borås Baskets herrar är inne i en riktig formsvacka med sex raka förluster. Ikväll spelar de på hemmaplan mot Södertälje och kommer göra allt för att återigen vinna en match. Så ta dig till Boråshallen och ge ditt stöd. Laget kan verkligen behöva det. Matchen börjar 19.04.

Trots pandemin finns det alltså ett par saker man kan hitta på. Vad du än gör i helgen så önskar Borås DLY en trevlig helg.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.