GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Grand Hotell söker boråsarnas bästa minnen

Nästa år fyller Grand Hotell 50 år. Det vill hotellet fira och eftersöker nu boråsarnas bästa minnen från hotellet.
Borås • Publicerad 7 december 2021
Arkivbild. Grand Hotell fyller 50 år nästa år och söker nu boråsarnas bästa minnen från  hotellet.
Arkivbild. Grand Hotell fyller 50 år nästa år och söker nu boråsarnas bästa minnen från hotellet.Foto: Johan Valkonen

Den 11 april 1972 invigdes Grand Hotell. 2022 fyller det 50 år och genom åren har Grand varit en plats för studentbaler, bröllopsmottagningar, konferanser och mycket annat.

Just nu renoveras hotellet och för att fira 50 år vill hotellet nu samla in boråsarnas bästa minne från Grand, för att hylla det gamla och fira in det nya hotellet.

– Alla jag träffat här på hotellet har som spännande anekdoter från Grand och dessa minnen vill vi nu samla in för att bli en del av Nya Quality Hotel Grand. Minnen är till för att berättas och förtjänas att lyftas fram, framför allt från en plats som varit i boråsarnas hjärtan i snart 50år, säger Jonas Eklund VD och Hotelldirektör i ett pressmeddelande.

Hotellet planerar ett firande för boråsarna under nästa år.

– Nästa år blir året då gamla Grand möter nya Quality Hotel Grand. Då kommer det nya hotellet stå klart i etapper och det blir ett fantastiskt år att hylla det gamla med 50 år bakom oss och fira det nya med framtiden framför oss. Självklart ska Grand 50 år firas med popcorn, glass och mycket mer, säger Eklund i pressmeddelandet.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.