GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Genrepet gjort - nu väntar drygt 100 framträdanden

Uttagningarna till Borås lucia gjordes för några veckor sedan. Efter det har det repeterats för fullt. På onsdagskvällen genomfördes genrepet.
Borås • Publicerad 2 december 2021
Borås luciatåg genrepade i Immanuelskyrkan på onsdagskvällen.
Borås luciatåg genrepade i Immanuelskyrkan på onsdagskvällen.Foto: Lars-Åke Green

Ett 100-tal personer lyssnade på Borås luciatågs genrep i Immanuelskyrkan på onsdagskvällen. Årets lucia, Carolina Josefsson, skapade tillsammans med sina sex tärnor en varm och gemytlig stämning i den annars kalla decemberkvällen.

Göran Krafft, Lions luciageneral, är glad för att luciatåget blir av.

– Det är verkligen skoj, extra roligt att vi får göra det här nu i och med att det inte blev något förra året, säger han till BT.

Nu väntar en hektisk period för luciatåget. Drygt 100 framträdande kommer att genomföras.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.