GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fritidsledare i Borås fast i razzia: ”Oj, det här var inte bra”

En fritidsledare i Borås åkte i helgen fast i en narkotikarazzia i hans hus.
Borås • Publicerad 10 maj 2022

Stora mängder narkotika hittades och mannen samt tre andra ur ett Göteborgsgäng greps efter stor dramatik, enligt uppgifter till BT.

Fritidsledaren har tidigare varit ostraffad och bor i ett område med flera dyra bostäder.

När BT nådde enhetschefen för det aktivitetshus som fritidsledaren jobbar i blev personen chockad.

– Oj, oj, oj. Jag blir alldeles… oj, det här var inte bra. Jag fick bara till mig att han låg på sjukhus och att han inte skulle jobba den här veckan. Det var hans släkting som meddelade det. Jag har inte fått reda på någonting.

Läs mer på BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.