GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Företaget pausar sin uthyrning av elsparkcyklar

Företaget Bolt pausar tillfälligt uthyrningen av sina elsparkcyklar i Borås. Anledningen är de senaste dagarnas kraftiga snöfall.
Borås • Publicerad 2 december 2021
Arkivbild.
Arkivbild.

På grund av de senaste dagarnas kraftiga snöfall pausar företaget Bolt uthyrningen av sina elsparkcyklar i flera städer, däribland Borås. Detta görs som en säkerhetsåtgärd, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vintervädret medför en del utmaningar för alla som befinner sig i trafiken. Det gäller även elsparkcyklar. Eftersom vi prioriterar våra användares säkerhet har vi därför valt att tillfälligt pausa uthyrningen, säger Alexander Liljeblad, chef för Bolts elsparkcykelverksamhet i Sverige i pressmeddelandet.

För att underlätta snöröjningen i städerna har Bolt börjat samla in sina elsparkcyklar.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.