GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fem saker att göra i Borås i helgen

DLY tipsar om några saker du kan göra i helgen.
Publicerad fredag 13:00
Flygbild över Borås
Flygbild över BoråsFoto: Jan Pettersson

1. Besök höstmarknaden

Den årliga höstmarknaden i Borås pågår fredag till lördag i centrum. Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa godis, kläder, och leksaker med mera.

2. Besök Brukets Skördemarknad

En annan marknad i Borås är Brukets Skördemarknad, där man bland annat kan köpa grönsaker, ostar, och bakverk. Marknaden pågår på Bruket i Wiared på lördag till söndag.

3. Besök Dagvattnets dag

Dagvattnets dag är ett event där flera arrangörer samverkar för att lära ut hur man tar vara på vatten, hur försäkringar fungerar vid översvämningar och annat. Andra aktiviteter inkluderar tipspromenad, en hoppborg, och ett lyckohjul. Dagvattnets dag pågår vid Uponor och Fristad folkhögskola på lördag mellan klockan 10 och 14.

4. Besök Brämhults Scoutkårs prova-på dag

Brämhults Scoutkår arrangerar ihop med Borås Camping en friluftsdag med många aktiviteter, inklusive kanotpaddling, minigolf, trampbåtar, och SUP. Dagen pågår lördag från 10 till 13 på Borås Camping.

5. Prova på pop-up workshopen I Stadsparken

Borås Konstmuseum arrangerar en workshop där man kan skapa konst med det som finns i naturen. Workshopen pågår från 13 till 16 på lördag.

David BodeklintSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.