GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ellos Group får ny HR-ansvarig

Charlotte Nord blir ny HR Director för Ellos Group med övergripande ansvar för HR-avdelningen.
Borås • Publicerad 30 januari 2022
Charlotte Nord blir ny HR Director för Ellos Group
Charlotte Nord blir ny HR Director för Ellos GroupFoto: Pressbild

Charlotte Nord har lång erfarenhet inom HR i olika branscher, bland annat från skolbranschen och AcadeMedia samt från transportbranschen som HR-chef på Keolis samt West Atlantic.

– Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte till rollen som HR Director på Ellos Group. Charlotte har en gedigen erfarenhet och är en driven person som kan säkerställa att vi fortsätter att utveckla vår företagskultur med fokus på innovation, entreprenörskap och en strävan att överträffa våra kunders förväntningar på såväl hemmamarknaden i Norden som på andra marknader i Europa, säger Hans Ohlsson, VD Ellos Group i ett pressmeddelande.

Charlotte Nord blir en del av Ellos Groups ledningsgrupp och tillträder rollen som HR Director 1 mars 2022.

– Det som lockade mig med Ellos Group är drivet, det höga engagemanget och den varma kultur som finns här. Jag kommer initialt att lägga fokus på att utveckla den starka kulturen, samt att stötta våra chefer och medarbetare med ledarskap- och kompetensutveckling. På så sätt kan de fortsätta fokusera på det allra viktigaste för oss – att skapa mervärde för våra kunder, säger Charlotte Nord.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.