GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elfsborgsstjärnorna blev pizzabud – när Norrby nollades av moderklubben

När Norrby tappade två poäng mot Landskrona satt Elfsborgs succéyttrar Jacob Ondrejka och Rasmus Alm på läktaren. De skulle senare bli pizzabud till spelarna i moderklubben.
Borås • Publicerad 3 maj 2022 • Uppdaterad 21 maj 2022
Jacob Ondrejka (med vit luva) och Rasmus Alm (till vänster om Ondrejka) såg sin moderklubb under gårdagens match på Borås Arena.
Jacob Ondrejka (med vit luva) och Rasmus Alm (till vänster om Ondrejka) såg sin moderklubb under gårdagens match på Borås Arena.Foto: Oscar Jakobsson

– Som Landskronabo är man nöjd, sade Alm till BT.

Efter många målchanser blev det till slut 0-0 när Norrby spelade hemma i Borås Arena mot Landskrona.

– Jag tycker att vi förlorade två poäng i dag. Det var en jämn match, men jag tycker att vi skulle dragit det längsta strået. Vi stod högt och vann mycket boll. Och så hade vi tryck mot deras mål. Så det är surt, sade Gustav Berggren i Norrby i en intervju med Discovery.

Efter fem poäng står Norrby på sju poäng. Tre mål har gjorts och man har släppt in fem. Just nu ligger laget på en nionde plats i tabellen.

Norrbys nästa match är borta mot Öster 7 maj.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.