GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efter skjutningen: Framsteg i utredningen enligt åklagaren

Det var i tisdags kväll som två personer sköts på Hässleholmen. Båda fördes till sjukhus. Nu har utredningen tagits över av chefsåklagare Per-Erik Rinsell.
Borås • Publicerad 4 augusti 2022
Arkivbild.
Arkivbild.

Efter skjutningen i tisdags kväll där två personer fördes till sjukhus har fortfarande ingen gripits. Per-Erik Rinsell menar ändå att det har gjorts framsteg i utredningen.

– Det har varit en intensiv utredning hittills och vi har gjort framsteg, berättar han för BT. Enligt uppgift till BT ska polisen ha gjort fynd vid en återvinningscentral på Brämhult igår.

Den 13-åriga pojken och den 23-åring som skadades vårdas fortfarande på sjukhus.

All information om händelsen hittar du här.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.