GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efter Paludans manifestation – Boråsarna beröms: ”Imponerad av de goda krafterna”

Inför Paludans manifestation i Borås lades stora krafter på att informera kring yttrandefrihet. Trots att många boråsare kände sig kränkta och ledsna under torsdagen beröms de även för att ha spridit lugn.
Borås • Publicerad 14 maj 2022

– Den sammantagna upplevelsen är att det har gått lugnt till väga, säger Peder Englund, chef för Centrum för kunskap och säkerhet (CKS) i Borås till BT.

Englund tar även upp de som ville bruka våld under torsdagen, och att han anser att det aldrig är okej då det kan riskera att dra med andra personer. Men sammantaget är Englund nöjd över situationen och kallar den för ”optimal” och ”fantastisk”.

– Jag oerhört imponerad av alla de goda krafterna, säger Englund till BT.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.