GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Efter de brutala rånen - Polisen går ut med signalement

     På lördagsnatten rånades två män, i 80- och 50-årsåldern, på ägodelar och sina bilar. Männen misshandlades i samband med rånen. Polisen letar fortfarande efter bilarna och förövarna och går nu ut med signalement på dessa.
     Borås • Publicerad 11 oktober 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Bengt Lagerstedt

     Rånen ska ha utförts vid Stora Coop och Jällbygatan i Borås.

     Bilen som stals vid Stora Coop ska vara en svart Mercedes Vito och gärningsmännen beskrivs vara mellan 25 och 35 år, blonda, omkring 180 centimeter långa och ha normal kroppsbyggnad. Båda ska ha burit munskydd vid rånet. Bilen som stals vid Jällbygatan ska vara en blå Volkswagen. Där finns inga konkreta signalement på gärningsmännen.

     – Om man har någonting som kan vara till hjälp för oss är man hjärtligt välkommen med tips, säger Peter Adlersson till BT.

     Enligt polisen är det för tidigt att säga om det finns ett samband mellan något av rånen.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.