GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Efter branden i Knalleland - butiken stannar

     I slutet på maj härjade storbranden på Knalleland, i huset där både Willys och ÖoB hade sina butiker. Sedan dess har ÖoB letat ersättningslokal, utan att lyckas. Nu är det klart att kedjan stannar i Borås.
     Borås • Publicerad 15 september 2021
     Branden i maj orsakade omfattande skador på huset på Knalleland.
     Branden i maj orsakade omfattande skador på huset på Knalleland.
     Foto: Johan Valkonen

     Sedan branden i våras har ÖoB letat efter en provisorisk, alternativt en permanent lokal för sin butik. Utan att lyckas.

     – Vi har inte lyckats att hitta något som vi är nöjda med hittills. Vi är fortfarande öppna för att öppna i provisorisk butik om det dröjer innan vi kan flytta in igen, säger Johnny Andersson, pressansvarig på ÖoB, till BT.

     Om butiken flyttar tillbaka till sina gamla lokaler är ännu oklart. Det som är klart är att kedjan stannar kvar i Borås.

     – Vi ska var kvar i Borås, den saken är klar. Borås är en så pass stor stad att där vill vi vara representerade med en butik, säger Johnny Andersson.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.