GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efter bilbrand på ICA - en man gripen

En bil brann på ICA Maxi i Borås. En man är nu gripen, misstänkt för skadegörelse genom brand.
Borås • Publicerad 11 augusti 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson

Under torsdagsmorgonen brann en bil på parkeringen vid ICA Maxi i Borås. Larmet kom till SOS Alarm vid 06:43 och det var enligt SOS Alarm bakdäcket på en personbil som brann.

Med hjälp av övervakningskameror har polisen identifierat en man som har gripits, han är misstänkt för skadegörelse genom brand. Mannen är sedan innan känd av polisen och är bland annat tidigare dömd för mordbrand.

Räddningstjänsten fick hjälp av förbipasserande för att släcka branden.

– Det var någon från allmänheten som varit där och släckt. Det blev mest kontroll och efterarbete för vår del, berättar Bo Sandström, vakthavande befäl på räddningstjänsten, för Borås Tidning.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.