GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Duon hjälpte krisande Boråsbutiker – nu säger de upp sig

Under pandemin försökte Caroline Wallin och Mikaela Persson på Borås city hjälpa butiker i kris och försökt göra staden mer livfull. Men nu säger de båda upp sig.
Borås • Publicerad 10 maj 2022
Foto: Lars-Åke Green

Centrumbolaget Borås city ägs av fastighetsägarna samt butikerna i centrum. I styrelsen hittas representanter samt krögare från Borås stad. Thomas Nyberg är den senaste nya ordföranden. Under pandemin stod Persson och Wallin vid en stadskärna som blödde.

– Det är en utmaning, och ett härligt ansvar, att jobba för sin egen stad. Men det är inte ett uppdrag som man ska ha för länge – nu får någon annan ta vid, säger Mikaela Persson till BT.

Evenemangen under sommaren kommer fortsatt hållas av duon. Men efter sommaren satsar Wallin och Persson på att driva företag tillsammans.

– Vi ska göra det som vi gör i dag, jobba med marknadsföring, kommunikation, strategisk projektledning och affärsutveckling. Fast i egen regi, åt andra företag, säger Caroline Wallin till BT.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.