GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Drop in-vaccinering i Borås

Arenamottagningen fortsätter sina punktinsatser i stadsdelar med låg vaccinationstäckning. Näst på tur är Kristineberg nästa tisdag.
Borås • Publicerad 14 januari 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Anton Hedberg

Arenamottagningen har redan åkt till bland annat Hässleholmen, Norrby och Sjöbo för att erbjuda vaccination till folket i stadsdelarna.

– Vissa kan ha svårt att transportera sig utanför närområdet, andra kommer inte till skott på grund av språkförbistring, säger Liisa Karlsson som är samordnare på Arenamottagningen.

Vårdpersonalen samarbetar med kommunanställda på mötesplatser samt flerspråkiga stadsdelsvärdar vid dessa tillfällen.

På tisdag i nästa vecka är det drop in-vaccination på Kristinebergs mötesplats mellan 13-16.

Nästa lördag, 22 januari, är det dessutom den Stora Vaccinationsdagen där 140 platser i regionen medverkar. På Arenamottagningen kommer man då kunna ta första, andra eller tredje dosen mellan klockan 10-14.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.