GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Den ovetande miljonären i Borås är hittad

Kvinnan som fick sju rätt på en lottorad och vann 2,8 miljoner är hittad.
Borås • Publicerad 10 augusti 2022

Tidigare rapporterades det om en miljonär i Borås som svenska spel inte fått tag i. Vinnaren visste därför inte om vinsten. Nu har kvinnan, som är i 70-årsåldern, fått reda på att hon är miljonär. I 15 år har hon spelat på samma rader på lotto.

För Svenska spel berättar hon vad pengarna ska användas till.

– Jag vill kunna hjälpa mina barn och barnbarn ekonomiskt. Sen vill jag bjuda med hela familjen på en solsemester nästa vår, säger hon. Men först är det lite saker hemma som ska bytas ut.

– Vår diskmaskin gick sönder för några veckor sedan och då skulle jag suga upp vattnet med dammsugaren, vilket inte var så bra för då gick den också sönder.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.