GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Demensboendet ställde till med glassfest för de boende

     Borås • Publicerad 18 juli 2021
     Alla på boendet på Margaretagatan var bjudna på glassfest. Längst fram sitter Ronny Landin som precis har fått en glass.
     Alla på boendet på Margaretagatan var bjudna på glassfest. Längst fram sitter Ronny Landin som precis har fått en glass.
     Foto: Ceasar Segergren

     Tidigare i veckan hade Borås den högsta temperaturen i hela Sverige. Då ställde demensboendet på Margaretagatan till med glassfest för de boende, på uteplatsen.

     På boendet bor sextio personer, som de flesta är i de äldre åldrarna.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.