GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Byggrådet har rekryterat ny vd

Grundaren Peter Bloom lämnar över vd-posten i Byggrådet Besiktning Sverige AB till Anders Skeppstedt.
Borås • Publicerad 13 januari 2022
Anders Skeppstedt tar över som ny vd i Byggrådet Besiktning Sverige AB.
Anders Skeppstedt tar över som ny vd i Byggrådet Besiktning Sverige AB.Foto: Niclas Liljenby

Anders Skeppstedt kommer närmast från Anticimex, där han har varit platschef i Borås i 20 år och hoppas att han med sin branschkunskap kan hjälpa Byggrådet att växa och ta nästa steg

– Jag har naturligtvis haft koll på Byggrådet under många år och gillar deras sätt att arbeta lokalt med de stora kedjornas mäklarkontor, säger Anders Skeppstedt till BT.

Peter Bloom har varit vd sedan 2011. Men målet är att bli större på besiktningsmarknaden och enligt Peter Bloom måste då företaget ha en vd som är 100 procent dedikerad för den uppgiften.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.