GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brand i diskmaskin i Borås – väg avstängd

På torsdagseftermiddagen larmades räddningstjänst och polis till Brämhultsvägen i Borås efter att en diskmaskin börjat brinna.
Borås • Publicerad torsdag 16:35

Det handlar om en brand i en diskmaskin i ett flerfamiljshus.

– Det har varit en brand i en diskmaskin. Branden är släckt, inga personskador, säger Peder Liljeroth, vakthavande befäl på räddningstjänsten, till BT.

Utöver att lägenhetsinnehavarna mötte upp räddningstjänsten utanför finns det inga uppgifter om att några boende behövt utrymmas.

Ett tips från Peder Liljeroth till alla boråsare är att se över brandvarnarna hemma ifall man planerar att tvätta eller diska sent på kvällen. Då kan man spara pengar med tanke på de höga elpriserna.

Läs mer här...

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.