GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Bostadsrättsföreningen anlägger trädgård - för grannsämjan

     Borås • Publicerad 20 juli 2021
     Bostadsrättsföreningen Borås 20 har byggt en trädgård och odling på Norrby. Ordförande Kennert Sten ligger bakom designen.
     Bostadsrättsföreningen Borås 20 har byggt en trädgård och odling på Norrby. Ordförande Kennert Sten ligger bakom designen.
     Foto: Akiko Ahlstrand

     Bostadsrättsföreningen Boråshus 20 på Norrby födde för ett år sedan en idé om att det skulle kunna gynna grannsämjan att gemensamt anlägga en trädgård och odling.

     – Har man väl träffats en gång blir det lättare att prata igen, säger Pia Ulvegärde, till BT.

     Under året som har gått har styrelsen först gjort iordning området och sedan kunnat fokusera på trädgården och odlingen tillsammans med alla grannar. I helgen var det dags för invigningsfest.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.