GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråspolisen Nadim Ghazale om koranbränningen: ”Vi gjorde det vi kunde för att hålla ordningen”

Boråspolisen Nadim Ghazale var på plats när Rasmus Paludan utförde valmöte för sitt parti Stram kurs samt brände flera Koranböcker. En person greps för försök till misshandel och åtta personer omhändertogs. Flera stenar kastades även mot Paludan över Viskan. Trots det, menar Ghazale att han är nöjd med dagen. För att ta del av hela händelseförloppet, gå in på BT.
Borås • Publicerad 12 maj 2022 • Uppdaterad 14 maj 2022

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.