GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråshund omhändertagen – låg ensam hemma med feber

Länsstyrelsen omhändertog en gammal och sjuk hund förra veckan. Ägaren menade att den inte tänkt återvända till hunden som var ensam hemma med feber.
Borås • Publicerad 9 maj 2022

Efter att länsstyrelsen fick in en anmälan om att hunden varit ensam i lägenheten under hela helgen, kontaktades ägaren.

När Länsstyrelsen kontaktade ägaren var hen medveten om att hunden är gammal och mycket sjuk. Ägaren beskrev att hunden har feber, skakar samt flera bölder som växer. Det fanns ingen plan i nuläget att återvända hem till den sjuka hunden, menade ägaren.

Länsstyrelsen beslutade att omedelbart omhänderta djuret, som nu avlivats av djurskyddsskäl, enligt uppgifter till BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.