GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsgala avgjord – här är vinnarna

Under onsdagskvällen var BT:s reklamtävling - Din bästa sida live tillbaka efter ett pandemiuppehåll. Allt ifrån lokala företagare till film skulle koras bland tretton kategorier.
Borås • Publicerad 12 maj 2022
Första priset under kvällen delades ut till till Pallas och Consid. De var dock inte på plats, utan priset togs emot av Borås citys Mikaela Persson och Caroline Wallin.
Första priset under kvällen delades ut till till Pallas och Consid. De var dock inte på plats, utan priset togs emot av Borås citys Mikaela Persson och Caroline Wallin.Foto: Jan Pettersson

Feststämningen var på topp under galan på Åhaga i Borås. Omkring 450 personer hade samlats i publiken.

– Det är så klart lite pirrigt så här innan vi drar igång, men också väldigt roligt att vi äntligen kan arrangera den här galan igen och träffas efter två år med pandemi. Det är 16:e gången vi arrangerar galan och 15 gången som vi kör live, förra året blev det en digital gala , sa kvällens konferencier BT:s Catrin Ljung, marknadsområdeschef Sjuhärad för Borås Tidning, Ulricehamns Tidning och Borås DLY, till BT.

Vill du läsa om fler som vann? Klicka här.

Här är några av vinnarna

Utbud digital

1. Pallas – Consid

2. Borås elhandel – FAB Agency

3.Fotriktigt – Daniel Hellberg/Stefan Westerling

Övriga nominerade:
 Strömma naturbruksgymnasium – Ulrika Westin/Daniel Hellberg/Stefan Westerling
Lenbergs begravningsbyrå – Moln
Borås TME – Brainforest

Årets kafé

1. Café Orion

2. Café Bakgården

3. Balthazar café

Årets restaurang

1. Räven&Rönnbären

2. Gujju

3.Vinci

Årets salong

1. Salong Karma

2. Klinik Villastan

3. 
Familjen Sandwalls

Årets kedjebutik

1. Cervera

2. Lindex Borås City

3. Gina Tricot Knalleland

Årets butik

1. Cassise

2. Jälmers Ur

3. J&V Store

Övriga nominerade :
Resdax – Stefan Westerling
Måleriman – Ulrika Westin/Stefan Westerling
Speed – Consid

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.