GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsföretaget prisades för sin styrelse

     Byggföretaget RO-gruppen, med huvudkontor i Borås, vann på torsdagen pris för årets styrelse i Sjuhärad.
     Borås • Publicerad 25 november 2021
     Bo Lindell (Ordförande Styrelseakademien Sjuhärad), Pär Jorstadius (ägare), Anette Asklin (Styrelseordförande RO-Gruppen), Andreas Jaldevik (ägare)
     Bo Lindell (Ordförande Styrelseakademien Sjuhärad), Pär Jorstadius (ägare), Anette Asklin (Styrelseordförande RO-Gruppen), Andreas Jaldevik (ägare)
     Foto: Pressbild

     På Styrelseakademiens frukostseminarium på torsdagen delades pris ut till Årets styrelse i Sjuhärad.

     Vinnare blev RO-gruppen. RO-Gruppens ägare Pär Jorstadius och Andreas Jaldevik, ihop med styrelseordförande Anette Asklin, mottog priset. Priset syftar till att visa upp goda exempel på hur man kan arbeta aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra företagets framtid och skapa hållbar tillväxt, både för det egna företaget men också för ett växande Sjuhärad.

     – Det här är inte bara ett pris för styrelsens arbete utan till alla medarbetare på RO-Gruppen som byggt ett fantastiskt bolag, säger Anette Asklin i ett pressmeddelande.

     Styrelseakademiens motivering löd:

     ”Företaget verkar i en traditionell bransch med hård konkurrens. Man tar ett stort samhällsansvar och har en vision om att bygga en bättre värld med ett starkt fokus på hållbarhet. Företaget tar också ett stort socialt ansvar genom att: Ta ställning för jämställdhet och mångfald, bygga klimatsmart, sponsra med lokal förankring samt genomföra gemensamma insamlingar till välgörenhet.

     Företaget uppfyller de kriterier, som StyrelseAkademien satt upp och ägarna har under lång tid tillbaka använt sig av professionellt styrelsearbete. Bland annat genom en extern styrelseordförande”.

     Black Week-erbjudande

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås? Just nu kan du köpa Digital Bas i fem veckor för endast fem kronor.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.