GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsföretaget har anställt 69 personer under pandemin - ännu fler ska in

     Kundserviceföretaget Releasy har sedan i mars anställt 69 personer. Till årskiftet kommer ännu fler att ha rekryterats. En av anledningarna till de många rekryteringarna är den ökade e-handeln.
     Borås • Publicerad 12 oktober 2021 • Uppdaterad 13 oktober 2021
     Linnéa Gren, rekryterare och Christoffer Andersson, platschef på Releasy.
     Linnéa Gren, rekryterare och Christoffer Andersson, platschef på Releasy.
     Foto: Emilie Wahlström

     Releasy har omkring 280 anställda i Pulsenhuset i Borås. Företaget sysslar med kundservice över telefon, för flera olika e-handelsbolag och telekombolag.

     Sedan i mars har företaget vuxit och anställt 69 personer, trots den rådande pandemin.

     – Det märkte man redan tidigt på pandemin, att behovet av personal ökade ganska kraftigt, säger platschef Christoffer Andersson till BT.

     En av anledningarna till att personalstyrkan blivit större är den ökade e-handeln under pandemin. Men företaget är inte nöjda där. Till årsskiftet vill de rekrytera ytterligare 50 personer till kontoret i Borås.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.