GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsbaserade företaget Nelly hoppas kunna vända förlust till vinst

Nellys fd vd tvingades lämna företaget efter en vinstvarning. Nu tillträder snart en ny vd.
Borås • Publicerad 4 augusti 2022
Foto: Lennart Magnusson

Kristina Lukes var tidigare vd på Nelly men tvingades lämna efter en vinstvarning, något som BT tidigare rapporterat om. Den 22:a augusti tillträder en ny vd och ledningen hoppas på stora förändringar i resultatet.

Det är Ludvig Anderberg som kommer gå in i rollen. Den nya ledningen med Anderberg som vd ska fokusera mer på lönsamhet än tillväxt rapporterar BT.

Under 2021 hade företaget en vinst på 7 miljoner men under första halvan av 2022 har det gått till en förlust efter skatt på nästan 20 miljoner kronor.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.