GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsarna vill ut och resa - efterfrågan ökar markant

     Borås • Publicerad 21 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Pressbild Eurowings

     Antalet flygpassagerare som reste från Landvetter i juni i fjol minskade med 97 procent jämfört med juni 2019. Pandemin har minst sagt drabbat resebolagsbranschen hårt.

     – 2020 var katastrof, vi tappade 90 procent av vår omsättning. Jag har inte hört om något annat företag i branschen som drabbats hårdare, säger Magnus Järrenfors, vd på Aki Travels, till BT.

     I takt med att fler och fler blir vaccinerade ökar dock boråsarnas reslust igen. Den osäkerhet som omsluter pandemisituationen leder dock till att boråsarna vill boka genom resebyrå.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.